Mare moja kako bi rekao netko nedao bog većeg zla,uvjek neka bude kao što si navela,
nadaš se da će biti ako bog da dobro.
Vjeruj mi bude,nada čuda čini kao što uvjek kažem"KAD BOG ZATVORI VRATA OTVORI PROZOR"
Nepišem da pametujem nego sam se na svojoj koži ispekla dobro,, ove navedene riječi.
On ostaje na Remicade-u do daljneg jel tako?
A što se tiče mrene,što kažu oftamolozi?
Mene takođe baca u brigu kad vidim kako svakodnevno pristižu novi,ali koliko ih ima u bolnici,mrak ti padne na oči.
Em što si ubijen od bolesti svog djeteta em još sva ta papirologija,ja stvarno molim sve ako ikad budu čitali ovaj forum da olakšaju bar na način da tu papirologiju svedu na minimum.
Ili da traže pismenim putem, od liječnika,( to je par klikova mišem),jer stvarno roditelji su izgubljeni.
Jer dijagnoza naše djece nije kao što meni danas jedna gospođa reče na HZZ preko noći,ili da prođe preko noći.
To je nešto što je tu,i što je uz nas,naš najbliži susjed,jedino nam preostaje prihvatit tog susjeda,jer iako se preselimo on ide sa nama.Moramo živjeti stim,i boriit si ,a nada i vjera da će biti bolje,ja pokušavam razmišljat tako,i zasad me samo ponekad uhvati fjaka.Bit će bolje