Obzirom na sve pročitano ovdje, mislim da smo mi još daleko od konstatacije da je bolest kod Lare ušla u remisiju, ali eto, drago mi je da mogu ovdje napisati da je stanje sada kao da nikad ni nije bila bolesna. Jučer smo bili na 2. pregledu nakon izlaska iz bolnice, svi su pokazatelji normalni, uopće više ne šepa, jako je vesela, puno se kreće (obožava se penjati na i spuštati s tobogana npr.) i doktorica je zadovoljna napretkom.
Što se terapije tiče, zasad je na medrolu, 4mg svaki drugi dan još 1 mjesec, nakon toga ga ukidamo. Paralelno s time, uzima ibuprofen (Dalsy sirup), 3x 7,5 ml dnevno.
Nismo primijetili nikakve nuspojave, osim kod medrola pojačan apetit i dlakavost. Srećom, kako smo smanjivali dozu medrola, apetit joj se vratio u normalu tako da sad više ne traži jesti svakih pola sata

Ostalo joj je da skine 1,5-2 kg, koliko ima viška, ali ne brinemo za to jer je stalno u pokretu i to će otići vjerojatno samo od sebe uz pravilnu prehranu.
Zasad nije uspjela pobrati nikakvu boleštinu i drago nam je da dolaze ljepši dani jer će se moći više igrati vani i kretati, što je odlična vježba za gležanj.
Znam da je još rano, ali ipak se nadam da će sve ostati pod kontrolom što duže.