Vi ste svi mrakić

Kod mene je teklo ovako:
Prva trudnoća- preuranjeni trudovi u 5-om mjesecu, završila u bolnici na infuziji, dva mjeseca odležala sve dok se trudovi nisu pojačali i nakon tri dana jačih trudova, navećer mi je puko vodenjak, oko 16h, rodila drugi dan navećer u 20:40h. Da vas sad vidim, tko je bolji?

Druga trudnoća- Održavana jer mi je doktor na prvom pregledu napravio hematom pored posteljice tako da sam morala mirovati ali osim toga je trudnoća protekla u redu, dobila dobrih 25 kila. Rodila sam tjedan dana prije termina,
dan prije sam bila na kontroli gdje mi je rekao doktorčić da se vidimo za tjedan dana
Tu noć su poćeli trudovi,svakih otpr pol sata- sat...pustila sam muža da ode na posao misleći da su lažni trudovi
Ujutro,oko 9 sati već su bili svakih sat vremena,ali ništa posebno,poćela sam šetati po stanu i pospremati,pripremati sve za bolnicu,skuhala ručak za naredna 3 dana,pripremila robu za obuč,stavila veš prati,presvukla posteljinu da sve bude čisto
Oko podneva mi seka pošalje poruku da vidi kako sam,a ja joj napišem da sam super,da spremam i da imam trudove svakih 10-15 minuta,niš posebno
Naravno,ona je napravila paniku a ja nemam koga da me vozi nego sam namjeravala čekati supruga
Ona je nazvala frendicu da ide po mene i neka me vozi (paničarka teška).
Oko 15 sati je frendica došla,pogazila mi jagode u dvorištu,skoro srušila ogradu i iskrivila sadnicu kruške
Ja sam ju ponudila nečim da popije jer mi se baš i nije žurilo,pošto sam dogovorila da me odveze do firme gdje mi je suprug radio,pa da me on vozi u bolnicu
Polako smo krenule da stignemo za Zagreb,mene uhvati trud-ona po gasu (koma).
Još smo zalutale u Zagrebu,nikako naći firmu
Došle oko 5 kod supruga (trudovi su već bili svakih minutu i pol)
Između trudova sam iskočila iz jednog auta i ušla u drugi
A baš mi se u tom trenutku jeo sladoled, nagovorila supruga da mi kupi Snjeguljicu
Pred bolnicom sam jela sladoled (najduže jedenje sladoleda u povijesti)
Došla u bolnicu u 18h,pripremili oni mene,sve šta treba,klistir(ode moj sladoled),pregled i eto bebe
Rodila ja u 18:40h Tri jača truda,malkice boli ali ništa što se ne može podnjeti. Hehe
Treča- nakon što sam prokrvarila i kad je umrla jedna od bebica (blizanačka), dobila sam lijekove, ne sječam se koje, slaba prokrvljenost posteljice, mala se nije razvijala kako treba i svašta, ali porod je bio sjajan, došla na kontrolu, dogovorile da dođem drugi dan na porod kao na spojak

U pol 8 probušili vodenjak u 9:30 rodila.
Eto, ukratko ili udugo...