Sve znam,nista mi ne govori...A.je iako mala imala periode kad se samosazaljeva,kao pa sto ja,pa kad cu ja prestati kapati,pa kad cu je ozdraviti???
Pa onda se nadoveze brat koji je stariji i pocne ispitivati pred njom,sto to ona mora,do kada ce to morati raditi...najteze mi je kad je vodim na mtx injekciju,tada svaki put kaze "ma ja brzo trcim,vidi kako mogu jako...ne treba mi boca,ne bole me zglobovi"...a da ti ne pricam kako ona barata terminima tipa "imam masno jastuce na ovom debelom kolenu"...sve oni znaju,meni se kidalo srce i kidalo i bilo je milion puta za ludnicu...no,nekako valjda i sam covek ima neku svoju granicu ludjenja, kad dodjes do nje,onda obavljas samo sta se mora, onako bezdusno, kao najveci neprijatelj detetu, ume to da bude i na silu,svakako...kad dodju moji,oni ti se rasplacu kad ona kuka za tropicamid,koliko pece,a ja da ih sve poizbacujem iz kuce...nemam ja vise emocija za to sve, jednako se mora nervirao se ili ne, samo pokazujes pred njima da se kidas,pa se oni malo i razmaze i svega bude, iako znam da im je svega preko glave...a znas i sama da ti je savest mirna,da si sve ucinila,da mnogi roditelji to ne bi jer im ne bi palo na pamet tako nesto (znas mene,Mekki,N.B,homeopatija,sve i svasta)
Bice to bolje, veruj iskusnom, samo da ovu upalu sanirate, pa epriodi daj Boze da ih nikad vise ni ne bude...vratice se cela porodica u normalu,samo cete strepeti ko i mi svi,do kad ne znam...valjda necemo doveka!!
Jako je vazno misljenje nekoga kao sto je dr A.,ona kaze "samo da je izlecimo", uvek me hrabri, samo da potraje i na konju smo, i takve stvari...daje mi svakodnevno primere dece koja su izlecena,tj u remisiji i kako god,upoznajem te dve devojcice koje ga zaista vise nemaju,mamy i njen I.su takodje dobar primer dobre remisije...mora se dalje,hrabro i bice sve ok...
Znam da ti delujem kao luda,kao da pricam nesto sto ni smam ne verujem, ali veruj mi da verujem...posle 2 i kusur godine ja vidim da jenjava,to me hrabri jako jako...plus da ne spominjem da je M.jedno oko,zaista je to deseta prica,samo da tako i ostane!
Bice dobro,organizovacete sve,pricuvaj malo sebe a i muza