Da cure nažalost nasilje je prevladalo svugdje pa čak i u vrtićima,
Kate mene je više šokiralo što je moj sin šutio,jer on nije takav,ali valjda se preplašio kad je ovaj mali rekao da će mu mamu odvesti policija,on se vjerovatno bojao da to nebude istina i da nebi ostao bez svoje mame.
Mamice ono najgore je što više ni učitelji nemaju ovlasti ama baš nikakve,roditelji takvi kakvi jesu samo otežavaju,i dao bog da uvedu kaznu za roditelje djece nasilnika,jer pojedinci reagiraju samo kad ih se udari po đžepu.
Ja nekrivim djecu,oni su malene štruce kad se rode i nemaju pojma,mi ih učimo svemu,hodanju pričanju i da ne nabrajam.
Tako sam uvjerena da nasilje dolazi upravo iz obitelji,ali ni +jedan roditelj neće priznati da je to njegovo dijete,lakše je svaliti krivicu na sustav.
Sustav može samo promjeniti zakon i početi napokon nešto pametno činiti,ali odgajanje je uloga nas roditelja.
Tia ja nikad nebi selila dijete iz te škole, jer ako budem ja bježala sama,,,, neću uopće svoje dijete odgojiti ispravno,jer na takav način samo dajem nasilniku put da i drugu djecu maltretira.
a TO SIGURNO NIJE RJEŠENJE.
JA SAM poduzele sve i u stanju sam ići jako daleko za svoju djecu,moj apel je upravo naveo našu školu da održe sastanke sa pedagogom,i baš sam se nabrusla jer sutra idem i jedva čekam.
StIžem puna energije nadam se da će se pripremit.