9078Ma nije istina da nesmije ići u vrtić,evo moja prima injekcije već 1 g i mjesec dana svaki tjedan.I ide u vrtić,naprotiv preporučljivo je da je dijete bude uključeno i u druge aktivnosti,ne samo vrtić.Eventualno ako dr zabrani,ja mislim da ta mama nešto nije dobro shvatila,pa kako će sutra kad bude vrijeme išla u školu.
smatram da se djetetu koje je na MTX mora davati jako puno vitamina koje će zaštitit imunitet,ja mogu navest neke koje mi smo uzimali i koje još uvjek uzimamo ako nekog zanima.Bitna je i prehrana,a ne samo vitamini,moja kćer nije bila bolesna i ne sjećam se,ali baš bolesna da se nemože dići iz kreveta.
A što se tiče suradnje roditelja djece sa artritisom,o tom ja brujim već oho,jednostavno kao da ih nije briga,ponekad sam bijesna kad odem na Šalatu i tako si razgovaram sa roditeljima,nebi vjerovali kako oni razmišljaju kao da se radi o kakvoj prehladi.
Ma nemogu nekad preći preko nekih izjava da u 21 stoljeću jedan roditelj od 2o i nešto godina razmišlja kao trogodišnje dijete.
A MTX koliko god imao nuspojava treba ga gledat sa pozitivne strane ,da je to lijek koji mom djetetu odgovara i da će nam pomoći ozdravit. da ćemo ovaj dio zaključati u škrinju prošlosti i da će biti zdrava i lijepa djevojka duge predivne kose

Sva se preznoji pišuć