Rola to je super, svaka cast R

A mi se evo bodemo s rogatima...napokon se pocelo nesto rjesavati sa terapijom. R vec dobrih tjedan dana ne ide na terapiju i cisto mi je muka radi toga. Rekla sam vam da fizijatar nece da odobri vise od 10 terapija, cak mi je zadnji put reko da je to za R sasvim dovoljno. Ne da sam bila isfrustrirana, nego sam mislila da ce me srce izdat. I krenila sam pisati na sve moguce stranice, slala mailove gdje god sam stigla, da bi na kraju dosla na socijalno i do komisije da ih pitam neke stvari. Kaze teta dr. koja je sefica komisije (nakon sto je pregledala nalaze) da bi ona R fizikalnu zakonom prepisala. Da doticni fizijatar ne smije osporavati nalaze spec. reumatologa, vec da mora postupiti kako se od njega trazi. Moramo ici fizijatru da nam napismeno da objasnjenje zasto odbija R dati terapiju, a onda ga mozemo i tuziti cak. Tako daleko ipak necu ici, al sam sad mirna jer znam da nisam bila luda uzalud. Al necu vise da budem ovca koju bi doktori vucarali uokolo. Na kraju smo uspjeli doci do jedne fizijatrice, koja nam je isto preporucena od strane komisije, ima termin za cetvrtak pa se nekako nadam da ce sve krenit na bolje. R dosta bole zglobovi ujutro, ne znam dal sam umislila al imam osjecaj od kad neide na terapiju da mu je puno losije. I tetive ga znaju boljeti, kaze dr. da su mu jako skracene, u tolikoj mjeri da ne moze hodati na petama. Spominjali su i operativni zahvat, al bi ipak otisli do Salate, preporucila nam je dr ped nekog dobrog ortopeda tamo. I napokon sam se odlucila za SRV, rekla mi je teta sa komisije da bi to bilo najbolje za R. A i za mene, mislim se ja, past cu na 40 kg jos malo

koji monolog, ha? pozdrav