Anbo SRV ti znači skraćeno radno vrijeme,gdje radiš 4 sata na poslu a 4 sata si na njegi.
Dali si predala za puni dopust do 8 g ili si SRV?
Ja sam baš danas komentirala u jednom mailu jednoj mami da je jadno što naš zakon nema sluha za djecu sa JIA.
jer ako želiš da dijete dovedeš na put ka ozdravljenju onda roditelj mora biti 24 h djetetu pri ruci.
Neznam dali ću biti dosadna pisat ću dugo jer sam baš LJUTA.
Počet ću od samog početka kad su mojoj kćerki dijagnosticirali JIA,kao prvo neznate o čemu se radi.
Dijete se muči,a ja da negovorim,predost moja što sam ja tad bila na porodiljnom za blizance pa sam, bila doma.
Ali znam koliko bi dana bilo izostajanje sa posla jer rijetki su koji imaju sluha,uvedene injekcije dok se organizam ne privikne često mora na vađenje krvi. Pa fizikalna,pa dijete boli noga nemožete je poslati u vrtić,a vi morate raditi. Nemate je kome ostaviti morate vježbati sa njom pa tri puta na dan pije ibuprofen kako dati ako ste vi na poslu.
Meni su uvjek najvažnija moja djeca,ali sam ljuta što se nemože naći rješenje da se i naša djeca koje je nažalost sve više kojima je dijagnosticiran JIA pomogne.Ako se ne liječi svi znamo kako završava, mislim da ću uskoro pokrenut nešto da javnost dozna kako se mi pokušavamo izboriti za svoju djecu mislim da je dovoljno samo koliko se unatrag godinu dana ovdje javilo novih mama. Sad je vrijeme da stanem.