Da, znam da uvik kompliciraju sa tim putnim nalozima...
Ja sam imala neugodno iskustvo kad sam pridavala putne naloge na socijalnom..
Uglavnom, ponediljak nam je bila kontrola a srida nam je bila punkcija, i ja sam za to imala 2 putna naloga uredno ovjerena! I kad sam došla predat naloge, imala sam ukupo 4 sa Srebrnjaka... Gospođa me cinički pogledala i nasmješila se i digla one naloge u zrak pokazat ih kolegici, i govori joj kao da joj je smiješno u dva dana,dva p. naloga... a ja baš nisam bila od volje, ja joj izvadim otpusno i nalaz da se uvjeri... ali to njoj nije bilo dosta pa me poslala da joj kopiram sva 4 primjerka za sva 4 naloga.
I kad sam došla kući i kad me je jid proša, lipo sam nazvala gospođu šeficu i požalila se da sam morala kopirat nalaze i otpusno da se ova na šalteru uvjeri da su ispravni.
I ona mi je objasnila: 5 dana u tjednu i 5 putnih naloga uredno ovjerenih i pečatiranih , ona mora primit bez pogovora... I još mi je rekla da nema pravo nitko gledat nalaze osobe za koje se predaju p.nalozi a kamo li da ih se kopira i predaje...
I zato sad sljedeći put kad predajem putne naloge, sa smješkom ih prima... vjerovatno je dobila lekciju a i neka je... Jer nitko od nas ne ide po bolnicama iz hobija i zabave...